RIJEKA STAN d. o. o.
Šet. A. Kačića Miošića 6
51000 Rijeka
+385 51 377 017
rijekastan@rijekastan.hr

Rijeka stan d. o. o. kao član Udruge Upravitelj

Rijeka stan d. o. o. kao član Udruge Upravitelj

Rijeka stan d. o. o. član je Udruge Upravitelj od njena osnivanja 1999. godine, a od 21. svibnja 2010. do 19. travnja 2018. Udrugom je predsjedavao Tomislav Štimac, direktor Rijeka stana. Od 2019. godine Tomislav Štimac je član Upravnog odbora Udruge.

U okviru svog cilja Udruga „potiče, pomaže i razvija djelatnost upravljanja nekretninama". 

Rijeka stan aktivan je član Udruge te tako niz godina sudjeluje u organizaciji i radu proljetnih i jesenskih savjetovanja u sklopu kojih su održana brojna predavanja i radionice iz djelatnosti upravljanja i održavanja, a kojima je cilj razvijanje kvalitete u poslovanju i poboljšanje same usluge upravitelja prema svojim strankama, odnosno suvlasnicima.

Udruga djeluje na razini cijele Hrvatske budući je od iznimne važnosti razmjenjivanje iskustava i ujednačavanje prakse iz svih dijelova zemlje kako bi se situacijama koje se javljaju u praksi pristupalo metodično i efikasno.

Trebate li više informacija?

Pošaljite nam upit za naše usluge

Rijeka stan koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se