RIJEKA STAN d. o. o.
Šet. A. Kačića Miošića 6
51000 Rijeka
+385 51 377 017
info@rijekastan.hr

Grad Rijeka uputio poziv na dostavu prijedloga za uređenje kvartova

Pogled na istočni dio grada Rijeke (2019.)

Grad Rijeka uputio poziv na dostavu prijedloga za uređenje kvartova

Poziv na predlaganje Malih komunalnih akcija je otvoren od 10. do 31. ožujka 2021. godine, a svoje prijedloge komunalnih zahvata građani mogu dostaviti u mjesni odbor, osobno ili putem e-maila, također i u Direkciju za mjesnu samoupravu, osobno ili na e-mail: mjesna-smu@rijeka.hr, kao i putem jednostavnog online obrasca.
Male komunalne akcije zapravo su uređenja komunalne infrastrukture prema neposrednim prijedlozima građana i  provode se s ciljem podizanja kvalitete življenja građana na području gradskih kvartova. Konkretne akcije i projekte predlažu građani, udruge građana, predstavnici stambenih i poslovnih zgrada, vijeća mjesnih odbora i dr., a realiziraju ih Grad Rijeka i gradska komunalna društva.
Predlagati se mogu manji komunalni zahvati kao što su: izgradnja dječjih igrališta, uređenje zelenih površina, parkirališta, postave autobusnih čekaonica, postave tijela javne rasvjete, sanacija postojećih prometnica, uređenje kolnika, izrada nogostupa, uređenje prometne signalizacije i tehničkih elemenata cesta, sanacija divljih deponija i drugo. 
Detaljnije o Pozivu možete pročitati na poveznici 1 i poveznici 2
U Rijeci 11. ožujka 2021.Trebate li više informacija?

Pošaljite nam upit za naše usluge

Rijeka stan koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se