RIJEKA STAN d.o.o.
Šet. A. Kačića Miošića 6
51000 Rijeka
+385 51 377 017
+385 51 371 611
info@rijekastan.hr

Rijeka stan d.o.o. kao član Udruge Upravitelj

Rijeka stan d.o.o. kao član Udruge Upravitelj

Rijeka stan d.o.o. je član Udruge od njena osnivanja 1999. godine, a od 21. svibnja 2010. do 19. travnja 2018. direktor Rijeka stana Tomislav Štimac predsjedava Udrugom.

U okviru svog cilja Udruga „potiče, pomaže i razvija djelatnost upravljanja nekretninama". 

Predsjedavanje Udrugom i sudjelovanje u njenom radu obuhvaća organizaciju i sudjelovanje u brojnim savjetovanjima, radionicama ili skupštinama, a kojima je cilj educiranje suvlasnika, osiguranje kvalitete u poslovanju i izvođenju radova, hitnih popravaka, efektivnija naplata pričuve... 

Udruga djeluje na razini cijele Hrvatske budući je od iznimne važnosti usuglašavanje i razmjenjivanje iskustava iz svih dijelova zemlje, kako bi se situacijama koje se javljaju u praksi pristupalo metodično i efikasno.


Pripreme za ovogodišnje Savjetovanje koje će se održati od 26. do 29. travnja 2017. godine u Malom Lošinju su započele!

Pripremaju se obrade aktualnih i za upravitelje vrlo korisnih tema, te vjerujemo da je pred nama još jedno ugodno druženje u prelijepom Malom Lošinju, u hotelu Aurora smještenom u samoj Sunčanoj uvali.
Za više informacija, posjetite http://www.udruga-upravitelj.hr/savjetovanje-upravitelja-nekretninama-mali-losinj-2017/973Trebate li više informacija?

Pošaljite nam upit za naše usluge

Rijeka stan koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se